Rabobank Clubkas Campagne: Stem op Z&PC Najade!

Rabobank Assen en Noord–Drenthe draagt het verenigingsleven in de
regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas
Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 100.000 beschikbaar! Natuurlijk doet ook Z&PC Najade mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Van dinsdag 3 t/m woensdag 18 oktober 2017 mogen leden van
Rabobank Assen en Noord–Drenthe drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Op 3 oktober ontvangen Rabobank-leden per post een stemkaart met een unieke stemcode. De stemmodule staat vanaf die datum live op de website van de bank (3 stemmen per lid, met maximaal 2 op dezelfde club). Let wel! Je bent als klant niet automatisch lid van de bank. Elke stem is geld waard!

De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Z&PC Najade ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Vorig jaar hebben we € 251,45 opgehaald, het zou mooi zijn als we dat dit jaar overtreffen.

Oproep aan iedereen
Het is voor Z&PC Najade belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Z&PC Najade tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Assen en Noord–Drenthe.

Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op
www.rabobank.nl/assen-nd.

Bedankt voor jouw steun!